Links

Federatie van Centra Voor Ambulante Revalidatie

Deze federatie verdedigt de belangen van de Centra voor Ambulante Revalidatie (CAR) in Belgiƫ.

Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap

Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) wil de participatie, integratie en gelijkheid van kansen van personen met een handicap bevorderen in alle domeinen van het maatschappelijk leven.

Vlaams Agentschap voor Zorg en Gezondheid

Elk CAR heeft een overeenkomst (conventie) met de Dienst voor Geneeskundige Verzorging van het RIZIV waarin de voorwaarden tot uitvoering en terugbetaling van het revalidatieprogramma strikt worden bepaald.

Centrum Ambulante Revalidatie Impuls

Karel Lodewijk Dierickxstraat 30
9000 Gent
T 09 225 22 01
E info@centrumimpuls.be

mong-bui-515633-unsplash
Vlaams Forum voor Diagnostiek

Het Vlaams Forum voor diagnostiek in de psychologische en pedagogische begeleiding en hulpverlening is een vzw die zich inzet voor het ontwikkelen van kwaliteitsvolle onderzoeksinstrumenten en een transparant en kwaliteitsvolle diagnostische praktijk.

Sig

Sig staat o.a. in voor de bijscholing van professionele hulpverleners en organiseert jaarlijks een groot aantal studiedagen en workshops. De constant veranderende wetenschappelijke inzichten over de diagnostiek en behandeling maken permanente vorming onmisbaar.

Centrum Ambulante Revalidatie Oostakker

Centrum Ambulante Revalidatie Oostakker Wolfputstraat 110 9041 Oostakker T 09 259 28 12 F 09 259 28 11 E info@caroostakker.be

Centrum Ambulante Revalidatie Destelbergen

Kerkham 3
9070 Destelbergen
T 09/228 21 67
E CAR@desteijger.be

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.